De wei weer in

De zon schijnt en de lucht is blauw. Je zal wel heel gek zijn wil je met dit weer nog in je schuur gaan zitten zwiften. Nieuwe bandjes op de fiets (want slijten doen ze wel op de roller), garmin opgeladen en gaan met die banaan.

Het zonnetje schijnt en het is 16 graden. Prima weer voor kort-kort (shirt en short). Eerst is het nog wel wat fris maar na mate je langer op de fiets zit wordt het steeds lekkerder. Genieten is dit.

Het is ook wel hard nodig om de wijde wereld weer in te trekken. Over een goeie maand staat de eerste triathlon alweer op het programma. De 1/16e sprint triathlon in Deventer. Daarna op 2 juli de 1/8e in Holten en op 3 september de 1/4e in Apeldoorn. Ik heb vandaag mogen merken dat er nog wel werk aan de winkel is. Het viel nog niet mee.

In de wintermaanden heb ik mijn zitpositie wat aangepast omdat ik last van mijn knie kreeg. Nu op de weg moet mijn rug er wel erg aan wennen. Ik zit iets hoger en mijn reach is wat groter. Een betere positie dit er nog wel in moet slijten.

De route ging vandaag langs Twello, Apeldoorn en Vaassen om zo via Terwolde weer het mooie Deventer te mogen aanschouwen. Tussendoor nog een stukje Strade Bianche gehad en vrees voor een lekke band maar het ging goed.

Na 1,5 uur reed ik, voldaan, de straat weer in. Een tip voor de volgende keer; “kijk goed hoe je je route bouwt en welke kant je op moet. Blijkbaar reed ik in tegengestelde richting šŸ˜¬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *