Nieuw leven

Het is weer even geleden dat hier een nieuw bericht op geplaatst is maar ik vond het wel weer eens tijd om de site nieuw leven in te blazen. Zo kan iedereen (ook drum- of paardliefhebbers ;-)) weer lezen waar ik mee bezig ben.

De kou heeft ons land helaas ook weer gevonden en dat maakt dat de racefiets weer in de schuur hangt. Door mijn werktijden ben ik genoodzaakt om het fietsen, naast woon-werk-verkeer, in de avonden te doen. Aangezien het dan al donker is, de blaadjes reeds gevallen zijn en het ook gewoon stervends koud is doe ik dit nu niet zoveel meer. Ik ben mij nu meer op het hardlopen aan het richten. Een onderdeel van de triathlon wat bij mij sowieso wat meer aandacht mag hebben. Hier verlies ik altijd het meeste tijd mee.

Nu ik wat meer aan het hardlopen ben begint er ook wat anders (naast die hardlooptight) te kriebelen. Wat als ik nou een halve marathon ga doen….Iets waar ik nu serieus over nadenk. Als ik dit ga doen zal het ergens in het voorjaar van 2024 zijn. Helaas kan ik volgend jaar niet meedoen aan de triathlon in Holten. Deze valt precies op de laatste schooldag van mijn opleiding. Ik moet dit wel doen met een schema dus gelukkig heb ik de garmin app die mij nu een beetje helpt.

Dus wie weet, misschien is mijn volgende bericht wel het bericht dat ik mij ingeschreven heb voor een halve marathon ergens in het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *