Bye 2020 and hello 2021

Het jaar 2020 zit er weer op. En wat een jaar het zeg. Een jaar met hoogte- en ook dieptepunten. Het grootste hoogtepunt was natuurlijk de geboorte van onze dochter Yara. Ook hebben we een paar nichtjes mogen verwelkomen. Helaas hebben we door de corona niet alle kleintjes live mogen aanschouwen maar in 2021 zal dit zeker lukken.

Het grootste dieptepunt is natuurlijk de corona-crisis. Een crisis waar we allemaal op verschillende manieren last van gehad hebben. Op werkgebied heeft het zijn uitwerking gehad maar zeker ook priv├ę. Ineens waren we leraar en lerares, moesten we thuisonderwijs geven en begaven we ons tussen de rol van onderwijzer en ouder. Een rol dit niet echt voor ons weggelegd is.

Ook op sportief vlak heeft de crisis bij mij bijgedragen aan een jaar waarin ik minder gedaan heb dan ik op 1 januari 2020 voor ogen had. Zo gingen Triathlons niet door en heb ik zelf een stuk minder gesport dan ik zou willen. Je zou denken dat wanneer je meer thuis bent je ook meer kan sporten en dit klopte ook wel als je het qua tijd bekijkt. Ja ik was meer thuis en heb nog nooit zoveel de mogelijkheid gehad om te sporten maar het kwam er niet van. Alles kostte dit jaar meer energie. Na een dag lang vergaderen via teams heb ik ”s avonds geen puf meer om te gaan sporten. Het was zeker goed geweest om het hoofd even leeg te maken maar ik kon me er niet toe zetten. Ik hoop dat 2021 op dit vlak beter zal gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *