Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw

Heel Ned.erland is van slag. Er zijn (ok wel veel) vlokken sneeuw gevallen. Hierdoor is gelijk het hele land van slag. Treinen vallen uit, scholen blijven gesloten en pakketjes worden niet meer bezorgd. Ik vraag mij dan altijd af hoe ze dat in bijvoorbeeld Oostenrijk doen. Daar ligt naar mijn idee altijd sneeuw. Gaan die kinderen daar niet naar school? Hebben ze geen Bol.com? Er doen ze echt alles met de arreslee?

In Nederland zijn we gelijk van het padje. Ook op sport gebied. Vorige week zag ik nog mensen hardlopen. Het was fris en men liep in een tight en jack. Sommigen hadden zelfs een mutsje op of handschoenen aan. Wat schetst mijn verbazing?? Deze week zie ik ineens mensen in korte broek en T-shirt hardlopen? Mensen, het is -10. Wat doe je jezelf aan? Ben je aan het voorbereiden op een eskimotocht? Maak je je benen winterhard? Moeten je ballen eraf? Ik heb geen idee maar het verbaasd mij ten zeerste

Ik zelf zit npg steeds in dat fietsenschuurtje. Mijn smart trainer doet zijn werk, net als ikzelf. Bergjes op, sprintje op de Champs d’ Elysee of knallen door Watopia. Op deze manier probeer ik toch een beetje in shape te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *